Majoitu historiallisessa miljöössä peltoluonnon keskellä


Jokihovin majoitushuoneita Entisen Helsingin Seurahuoneen kalusteet luovat arvokkaan tunnelman Jokihovin majoitushuoneisiin.

Työmatkamajoittuminen


Jokihovi tarjoaa erinomaiset puitteet sekä lyhyempään että pitempiaikaiseen työmatkamajoitukseen. Majoituksen palvelusisältö on valittavissa tarpeen mukaan, joko aamiaisella tai ilman. Majoitushuoneistojen omat täysin varustellut keittiöt mahdollistavat omatoimisen ruoan laittamisen ja säilytyksen.

Huoneissa televisiot ja ilmainen erittäin nopea Wi-Fi yhteys.

Työmatkustajien käytössä myös tilavat välinehuoltotilat, joissa voit säilyttää, ladata ja kunnostaa työvälineitä ja mittalaitteita. Matkustajien käytettävissä myös pesukone ja kuivauskaappi varusteiden huoltamiseen. Sauna lämpiää iltaisin sovitusti. Huonehinnat sisältävät aina myös siivoukset.

Työmatkustuspaketit räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Kestoiltaan ne voivat olla yhdestä yöstä vaikka koko vuoden sopimusmajoitukseen. Varmista helppo majoittuminen henkilöstöllenne!

- Meillä olet perillä -

Vapaa-ajan matkustus

Jokihovi tarjoaa erinomaiset puitteet myös vapaa-ajan matkustutamiseen. Yöpyminen rauhallisessa ympäristössä ja ulkoilu avarassa maisemassa tarjoaa positiivisesti erilaisen yöpymiskokemuksen. 

Jokihovin monipuoliset huoneistot soveltuvat hyvin sekä yksin yöpyjille että lapsiperheille. Monipuolisesta valikoimasta löytyy niin pientä yksittäishuonetta kuin myös omalla olohuoneella varustettuja huoneistoja.

 Majoituksen palvelusisältö on valittavissa tarpeen mukaan, joko aamiaisella tai ilman. Majoitushuoneistojen omat täysin varustellut keittiöt mahdollistavat omatoimisen ruoan laittamisen ja säilytyksen.

Huoneissa televisiot ja ilmainen erittäin nopea Wi-Fi yhteys.

Jokihovin ympäristöstä löytyy kätevät ulkoilu- ja lenkkeilyreitit, jotka vievät keskelle elävää ja kaunista maaseutuluontoa. Vieressä virtaavaan Kalajokeen voi pulahtaa suoraan laiturilta tai vaikka tutustua jokeen lyhyellä melonta reissulla. 

Sauna lämpiää iltaisin sovitusti. Huonehinnat sisältävät aina luonnollisesti myös siivoukset.