Hanskin Luontoretket - palvelut

Hanskin Luontoretket järjestää kaikenlaisia luontoon liittyviä aktiviteettejä isommille ja pienimille ryhmille yksilöllisesti räätälöityinä paketteja. Paketit on helposti yhdistettävissä erilaisiin kokouksiin ja tapahtumiin.

Luontoaktiviteetit järjestetään Kalajokillaakson monipuolisissa maisemissa. Alueen luonto tarjoaa monipuolista nähtävää vanhoista tulvaniittypelloista aina koskemattomiin aarniometsiin saakka. Alue tarjoaa rauhalliset ja ruuhkattomat vaellusreitit, joissa luonto tulee aidosti lähelle kulkijaa.

Hannu Virtanen - Hanskin Luontoretket

Hannu on pitkänlinjan maaseutuyrittäjä. Viimeisten vuosien aikana hän on panostanut merkittävästi erilaisten luontoon liittyvien palvelujen tuottamiseen. Nykyään Hannu toimiikin monipuolisesti erä- ja luonto-oppaana, melonnan ohjaajana sekä luontokuvaajana. Kaikessa työssään Hannu on toiminut osana luontoa ja ympäristöä. Hän on myös kouluttautunut ammattimaiseksi luontopalvelujen tuottajaksi.


" Oma luontoharrastukseni alkoi jo lapsena retkeilyn ja lintujen tarkkailun merkeissä. Yhä edelleen kotiseudun luonto metsineen, peltoineen ja vesistöineen tarjoaa minulle yllätyksiä, elämyksiä, mielerauhaa ja virkistystä. Nämä kokemukset haluan mielelläni jakaa sinun ja ryhmäsi kanssa!"

Hannu Virtanen