Vuosi 2023 

Tapahtumien ajankohdat, sisällöt ja osallistujarajoitukset voivat muuttua Covid-19 pandemian takia. Kaikissa tapahtumissa huomioimme voimassa olevat rajoitukset ja suositukset.

Elämä kuitenkin jatkuu ja normalisoituu jossakin vaiheessa. Joten katsotaan reippaasti tulevaan ja suunnitellaan tapahtumia. Edetään sitten tilanteen mukaan.

Alla hieman yleistä tietoa tulevista tapahtumista.

Lisätietoja löytyy myös Facebook: Jokihovi ja Youtube: Jokihovi sekä Instagram: Jokihovi ja LinkedIn: Jokihovi

Oletko kenties itse suunnittelemassa tapahtumaa tai tilaisuutta? Sopisiko Jokihovi toteutuspaikaksi? Ota yhteyttä ja/ tai tule käymään niin varataan paikka tapahtumallesi ajoissa! Meidät tavoitat numerosta 044-4262455 tai voit laittaa myös postia: info@jokihovi.fi

Vuoden 2022 tapahtumia

PeltoCruising 2022

Viime kesänä toistamiseen toteutettu Jokihovi PeltoCruising tapahtuma saa jatkoa. PeltoCruising 2022 järjestetään 30.7.2021.


Rakennamme kevään aikana sisältöä tapahtumaan. Teemana kuitenkin säilyvät peltomaisema ja mielenkiintoiset ajoneuvot. Ideoita ja yhteistyökumppaneita otetaan vastaan.

Merkitse aika kalenteriin ajoissa ja seuraa ilmoitteluamme. 

Valokuvausleirit

Jokihovi järjestää yhteistyössä Hanskin Luontoretkien kanssa viikonlopun mittaisia luontovalokuvaus leirejä pitkin vuotta. Viikonlopun kestävällä leireillä on tarkoitus yhdessä hieman opiskella luontokuvausta sekä tehdä ohjattuja kuvausretkiä lähiympäristöön. Leirien teemat ja retkien kohteet valitaan aina kulloisenkin vuodenajan mukaisesti.

Valokuvausleirit on tuotteistettu viikonlopun mittaisiksi paketeiksi sisältäen ohjatut aktiviteetit, ruokailut ja majoitukset. Saatavilla myös päiväkävijöille.

Julkaisemme aikatauluja ja teemoja lähiaioina!

Peltoluontopäivät

Viime syksynä kokeiluluontoisesti järjestetty Peltoluontopäivä oli menestys.

Peltoluontopäivien yhteydessä tyypillisesti järjestetään lyhyehkö johdatus päivän aiheeseen ja jalkaudutaan alueen maastoon bussikuljetuksilla. Maastokierroksilla mukana aina asiantunteva opas.

Peltoluontopäivien tavoitteena on nostaa esille alueemme rikasta ja ainutlaatuista peltoluontoa sekä esitellä aiheen ympärille tuotteistettuja aktiviteettipalveluja.