Ajatusten Aikalisä - palvelut

Ajatusten aikalisä tarjoaa kokonaisvaltaisia ohjaus- ja valmennuspalveluja sekä erilaisia rentoutusryhmiä. Jokihovilla voit sisällyttää päivääsi äänimaljarentoutuksen tai yksilöllisesti räätälöidyn valmennuksen.

Rentoutusryhmät järjestetään Jokihovin tiloissa ja säiden salliessa ryhmä voidaan pitää myös ulkona. Et tarvitse mukaasi kuin avoimen mielen ja luvan hengähtää hetken. Äänimaljarentoutus auttaa kehoa vapautumaan jumeista ja jännitystiloista ja saattelee nopeasti syvärentoutuneeseen tilaan. Rentoutuksen ajan osallistujat lepäävät omalla joogamatollaan viltin alla. 
Taina Kaarlela- Ajatusten aikalisä

Tainalla on yli kymmenen vuoden työkokemus erilaisten ryhmien ja yhteisöjen ohjaus- ja valmennustyöstä sosiaalialan ja nuorisotyön kentältä. Koulutukseltaan hän on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja, työnohjaaja ja sosionomi (AMK). Lisäksi hän on koulutettu äänimaljahoitaja ja ohjaa syvärentoutusryhmiä tiibetiläisten äänimaljojen kanssa.


Haluan olla luomassa työelämää, jossa on tilaa kohtaamiselle ja vuorovaikutukselle. Työelämä tarvitsee lisää pysähtymistä ja tyhjän tilan hetkiä. Pysähtyminen lisää tehokkuutta tekemällä tilaa sille, mikä on aidosti tärkeää nyt ja tässä."

Taina Kaarlela, Ajatusten aikalisä