Kokous- ja koulutustilaisuudet maaseutumaisemassa 

Alakerran Kevät- sali

Alakerran Kevät- sali tarjoaa kokoustilan jokinäkymällä noin 40:lle henkilölle. Salin kalustus ja istumajärjestys ovat aseteltavissa kokoustarpeen vaatimaan muotoon. 

Käytössä isokokoinen QLED- televisio tehokkaalla äänentoisttekniikalla. Tilassa käytettävissä erittäin nopea langaton laajakaistayhteys. 
 
Salin vieressä oleva ammattikeittiö mahdollistaa ruokailun ja kahvituksen helpon järjestelyn osaksi tilaisuutta.


Yläkerran Salanne- sali

Kokoustila Salanne sijaitsee Jokihovin toisessa kerroksessa. Salista avautuvat kauniit puistomaiset näkymät suomalaiseen peltoluontomaisemaan.   

Salanne sali tarjoaa tilat noin 30 henkilölle. Pöydät ja tuolit järjestellään kulloisenkin tarpeen mukaan. Käytössä videotykki valkokankaalla sekä "fläppi taulu". Tiloissa käytettävissä erittäin nopea langaton laajakaistayhteys.

Kokoustarjoilut on mahdollista varata valmiiksi salin yhteydessä olevaan nk. kanttiini-tilaan.

Pienryhmä huoneet

Jokihovin yläkerrasta löytyy useita miellyttäviä pienryhmä huoneita kokoustamiskäyttöön. Pienryhmähuoneet on sisustettu alueen luontoa kuvaavilla valokuvilla ja ikkunoista avautuu rauhallinen jokimaisema.

Pienryhmähuoneet tarjoavat myös yksityisen työskentely- ja neuvottelutilan kokousten yhteydessä. Kaikissa huoneissa käytettävissä erittäin nopea langaton laajakaistayhteys.
Tilat mahdollistavat turvallisen kokoontumisen 

Covid-19 pandemian aikana kaikissa kokoontumisissa tuolee huomioida riittävät turvavälit ja suojavälineet. Jokihovin kokoustilojen kalusteet järjestetään niin, että turvavälien noudattaminen on mahdollista. Tiloissa käytettävissä tarvittavat käsidesit ja kasvomaskit.

Yhdistettävissä kokouksiin
  • Kahvitarjoilut
  • Lounastarjoilut
  • Aamiaistarjoilut
  • Erilaiset aktiviteettipaketit