Majoitu historiallisessa miljöössä peltoluonnon keskellä


Jokihovin majoitushuoneita Entisen Helsingin Seurahuoneen kalusteet luovat arvokkaan tunnelman Jokihovin majoitushuoneisiin.

Yöpymispaketit työmatkustukseen

Jokihovi tarjoaa erinomaiset puitteet sekä lyhyempään että pitempiaikaiseen työmatkamajoitukseen. Majoituksen palvelusisältö on valittavissa tarpeen mukaan, joko aamiaisella tai ilman. Majoitushuoneistoissa olevat omat täysin varustellut keittiöt mahdollistavat omatoimisen ruoan laittamisen ja säilytyksen.

Huoneissa televisiot ja ilmainen erittäin nopea Wi-Fi yhteys.

Työmatkustajien käytössä myös tilavat välinehuoltotilat, joissa voit säilyttää, ladata ja kunnostaa työvälineitä ja mittalaitteita. Matkustajien käytettävissä myös pesukone ja kuivauskaappi varusteiden huoltamiseen. Sauna lämpiää iltaisin sovitusti. Huonehinnat sisältävät aina myös siivoukset.

Työmatkustuspaketit räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Kestoiltaan ne voivat olla yhdestä yöstä vaikka koko vuoden sopimusmajoitukseen. Varmista helppo majoittuminen henkilöstöllenne!


Lomamajoittuminen aamiaisella

Jokihovi tarjoaa erinomaiset puitteet viettää muutama lomapäivä luonnonkauniissa ja rauhallisessa peltomaisemassa. Majoittumiseen löytyy useankokoisia huoneita aina yksinmajoittujasta suuremmalle perheelle. Kaikissa huoneissa laadukas kalusto sekä oma keittiö ja kylpyhuone. Huoneistot tarjoavat miellyttävän rauhallisuuden ja yksityisyyden.

Alueella hyvät ja rauhalliset lenkkeilyreitit maaseutu- ja jokimaisemissa. Aloita aamusi pienellä kävelylenkillä Kalajoen varrella ja voit reitilläsi nähdä yllättävän paljon peltoluontoa ja sen eläimistöä. Voit myös varata erilaisia ohjattuja luontoaktiviteettejä majoittumisesi yhteyteen.

Talossa on myös tekemistä sadepäivien ajaksi kuntosalin, pingishuoneen sekä biljardipöydän omaavan takkahuoneen kautta. Lapsille löytyy myös oma leikkihuone toisesta kerroksesta. 

Huoneissa televisiot ja ilmainen erittäin nopea Wi-Fi yhteys. Sauna lämpiää iltaisin sovitusti. Huonehinnat sisältävät aina luonnollisesti myös siivoukset.

Majoittujien käytettävissä varausten mukaan myös etätyötilat nopeilla tietoliikenneyhteyksillä.