Jokihovi tarjoaa ainutlaatuisen ja erilaisen koulutus- ja kokousympäristön. Historiaa huokuva kivitalo keskellä rauhallista maalaismaisemaa luo edellytykset leppoisalle ja innovoivalle kokoukselle tai koulutukselle. Käytettävissä on kaksi laadukkain AV-tekniikoin varustettua kokoushuonetta sekä useita pienempiä ryhmätyöhuoneita esimerkiksi workshopien järjestämiseen. Tiloissa on käytettävissä tarvittavat kokousmateriaalit.

Alakerran Kevät- sali tarjoaa kokoustilan jokinäkymällä noin 40:lle henkilölle. Salin kalustus ja istumajärjestys ovat aseteltavissa kokoustarpeen vaatimaan muotoon. Käytössä isokokoinen QLED- televisio tehokkaalla äänentoistotekniikalla. Salin vieressä oleva ammattikeittiö mahdollistaa ruokailun ja kahvituksen helpon järjestelyn osaksi tilaisuutta.

Kokoustila Salanne 54,4m2. Salanne sijaitsee Jokihovin toisessa kerroksessa. Salista avautuvat kauniit puistomaiset näkymät suomalaiseen peltoluontomaisemaan.   Salanne sali tarjoaa tilat noin 30 henkilölle. Pöydät ja tuolit järjestellään kulloisenkin tarpeen mukaan. Kokoustarjoilut on mahdollista varata valmiiksi salin yhteydessä olevaan nk. kanttiini-tilaan.

Yläkerrasta löytyy myös kaksi pienryhmätilaa Yliniemi ja Parantola.